Loading...
LOGISTIC SERVICES

SERVICIILE NOASTRE

Transport Persoane

Transport Persoane

Socitatea Transevren este specializată în transportul rutier de persoane, atât la nivel național cât și internațional, în regim de curse regulate sau ocazionale, inclusiv în ceea ce privește cursele turistice.

Citeşte mai mult >
Service Auto Și ITP

Service Auto Și ITP

Compania Transevren oferă servicii de mentenanță și reparații în cadrul service-ului său, în următoarele domenii: mecanică motoare și transmisie, instalații electrice, tinichigerie și vopsitorie.

Citeşte mai mult >
Închirieri Macarale

Închirieri Macarale

Transevren oferă spre închiriere automacarale de tip: ADK 12 ST cu o lungime a brațului de 12,5m la cârlig, și MAN 16T cu o lungime a brațului de 21m la cârlig.

Citeşte mai mult >
alte

SERVICII

Hotel Turquoise
Hotel Turquoise

Un nou hotel de 4 stele pe litoralul romanesc, plin de gratie si rafinament Hotel Turquoise din statiunea Venus amplasat chiar pe malul marii ,va asteapta sa transformati vacanta de vara in momente de neuitat. Amplasat in centrul statiunii intr-o zona exclusivista a hotelurilor de 4 si 5 stele, apartamentele au vedere frontala la mare iar celelalte tipuri de camere au vedere laterala, partiala, la aceasta.

Descoperă Hotel
Hotel Sara
Hotel Sara

Hotelul Sara este amplasat într-o oază de verdeață astfel că poți auzi foșnetul frunzelor și valurile mării din cameră și de pe terasă. Hotelul dispune de 5000 metri pătrați de spațiu verde cu ieșirea spre lacul Neptun și se află la doar 800m de plajele cu nisip fin. Amplasamentul, confortul camerelor și serviciile de bună calitate recomandă hotelul pentru o vacanță relaxantă la malul Marii Negre.

Descoperă Hotel
Vila Azzurro
Vila Azzurro

Vila Azzurro se află în Mamaia Nord, la doar 4 km de Mamaia. Fiecare cameră este dotată cu un televizor. Camerele au baie privată. Pentru confortul oaspeților se asigură articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr. Villa Azzurro oferă acces gratuit la conexiunea WiFi. La proprietate există un depozit de bagaje.

Începi Rezervarea
ce spun oamenii

MĂRTURII

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI CU PRIVIRE LA SERVICIILE NOASTRE?

Nu ezitați să ne contactați prin telefon, email, sau completând formularul nostu de contact!