Loading...
CARACTERISTICI UIMITOARE

despre noi

DIN 1993 MIȘCĂM LUMEA

Oferim cele mai bune servicii de transport persoane de 3 decenii.
Pentru noi, prioritară este siguranța și confortul clientului, de aceea flota noastră este într-o continuă expasiune, reînoindu-se constant.
Încă din anul 1993, compania s-a impus că fiind primii dintre jucătorii importanți în domeniu, oferind o alternativă viabilă și sigură în piața transportului local.
Cu sediul în Constanța, Transevren a început cu un grup de 10 oameni și 5 mașini, deținând în prezent o flotă de peste 70 de autovehicule diversificate și o echipa performantă și eficientă, care în permanență se asigură că firma să răspundă celor mai înalte standarde.
Socitatea Transevren este specializată în transportul rutier de persoane, atât la nivel național cât și internațional, în regim de curse regulate sau ocazionale, inclusiv în ceea ce privește cursele turistice.
În funcție de nevoile clienților, compania oferă servicii de transport cu diferite tipuri de vehicule, de la microbuze la mini-autocare sau autocare, astfel încât să poată răspunde cerințelor tuturor categoriilor de călători.
Misiunea noastră este aceea de a fi partenerul de încredere, preferat și loial pentru fiecare dintre clienții noștri existenți, și prima alegere a oricărui potențial client.
Pentru a îndeplini această misiune, compania se concentrează pe oferirea de servicii de transport de înaltă calitate, într-o manieră eficientă, flexibilă și responsabilă.

contact


ce spun oamenii

MĂRTURII

MAI AVEȚI ÎNTREBĂRI CU PRIVIRE LA SERVICIILE NOASTRE?

Nu ezitați să ne contactați prin telefon, email, sau completând formularul nostu de contact!