Servicii

Transport persoane

Transevren efectuează călătorii atât pe rute interne cât și pe rute externe. Oferim autocare spre închiriere pentru convenții, teambuilding,tabere și exursii.

Telefon: 0721 216 514

Mail: office@transevren.ro

Service auto și stație itp

In cadrul service-ului auto pot fi efectuate operatii din urmatoarele domenii: mecanica motoare si transmisie; instalatii electrice; tinichigerie si vopsitorie. Cu o aparatura de ultima generatie agreata si autorizata de Registrul Auto Roman TRANSEVREN asigura servicii precum: efectuarea de Inspectii Tehnice Periodice si diagnosticarea starii de functionare a autovehiculului.

Telefon: 0721 232 416

Mail: itpct32@yahoo.com

închiriere macarale

Transevren ofera spre inchiriere automacarale de tipul: ADK 12,5T cu o lungime a brațului de 12,5m la cârlig, și MAN 16T, cu o lungime a brațului de 21m la cârlig.

Telefon: 0729 400 727

Mail: office@transevren.ro

hotel turquoise★★★★

Un nou hotel de 4 stele pe litoralul romanesc, plin de gratie si rafinament Hotel Turquoise din statiunea Venus amplasat chiar pe malul marii ,va asteapta sa transformati vacanta de vara in momente de neuitat. Amplasat in centrul statiunii intr-o zona exclusivista a hotelurilor de 4 si 5 stele, apartamentele au vedere frontala la mare iar celelalte tipuri de camere au vedere laterala, partiala, la aceasta

Telefon: 0735 002 002

Mail: office@turquoisehotel.ro

hotel sara★★★

Hotelul Sara este amplasat într-o oază de verdeață astfel că poți auzi foșnetul frunzelor și valurile mării din cameră și de pe terasă. Hotelul dispune de 5000 metri pătrați de spațiu verde cu ieșirea spre lacul Neptun și se află la doar 800m de plajele cu nisip fin. Amplasamentul, confortul camerelor și serviciile de bună calitate recomandă hotelul pentru o vacanță relaxantă la malul Marii Negre.

Telefon: 0733 001 001

Mail: office@hotelsara.ro

vila azzurro★★★★★

Vila de lux Azzurro va asteapta intr-un cadru linistit, plin de verdeata, la aprox 200 m de plaja amenajata, pentru a va oferi o vacanta relaxanta cu familia sau prietenii in propria intimitate.

Suprafata generoasa, 300 mp, cele 5 spatii de cazare independente, living ul open space, bucataria moderna complet mobilata si utilata, curtea interioara umbroasa, asigura reusita unui sejur de 5*.

Telefon: 0728 881 881

Mail: vilaazzurro@gmail.com

mandala events

Restaurant Mandala events ocupa o suprafata de 5000 mp2 cu deschidere la mal de mare dublata de o pregatire exceptionala pentru a sustine petreceri private, evenimente media si nunti. Noi, cei de la Mandala ne putem lauda cu servicile noastre exemplare si sofisticate.

Telefon: 0728 003 003

Mail: office@mandala-events.ro   

Open chat