TRANSEVREN este o companie de transport rutier de persoane, cu capital 100% romanesc. TRANSEVREN realizeaza trasporturi de persoane atat pe teritoriul Romaniei, dar si international. Transporturile se desfasoara pe rute prestabilite, conform orarului zilnic sau autocarele si microbuzele pot fi inchiriate in functie de solicitarile clientilor.

Printre cei peste 1000 de clienti ai nostri se numara companii de renume precum Paralela 45, Ecomaster Serviciii Ecologice, Global Security System, Laborex, Metalica D.G., Microplasma, Midia Marine Terminal SRL, Rompetrol Rafinarie S.A., Rompetrol Logistics S.A., Rompetrol Gas S.A., Downstream, Rominserv, Uzina Termoelectrica Midia S.A, Convas Construct S.R.L, Primaria Constanta, Primaria Navodari s. a.

Compania TRANSEVREN este membra a Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania, a Asociatiei Carausilor Particulari din Romania, a Camerei de Comert Romania-Turcia si al Camerei de Comert Industrie si Navigatie Constanta. De asemenea, prin divizia sa „Moment Travel”, este afiliata la numeroase asociatii profesionale si organizatii turistice internationale.

Vă dorim drum bun și o călătorie plăcută alături de Transevren!

S.C Transevren S.r.l

Misiunea noastră

Din 1993 mișcăm lumea.

Fie ca apropiem distantele prin transporturi interne si internationale, fie ca reparam si verificam masini, fie ca instruim soferii incepatori, fie ca deplasam obiecte cu ajutorul utilajelor, toate acestea au la baza principiul eficientei. In acest mod clientii si partenerii nostrii isi pot folosi resursele in mod optim, ajungand la rezultatele dorite.

Principiile promovate in cadrul firmei:

•        Cultura organizationala orientata spre calitate;
•        Servicii orientate catre cresterea competitivitatii si profitabilitatii clientilor;
•        Abordare practica;
•        Profesionalism, responsabilitate, receptivitate.

 

Service auto și ITP

In cadrul service-ului auto pot fi efectuate operatii din urmatoarele domenii: Mecanica, Electrica si electronica, Tinichigerie, Vopsitorie, Vulcanizare si Spalatorie.

Cu o aparatura de ultima generatie agreata si autorizata de Registrul Auto Roman TRANSEVREN asigura servicii precum: efectuarea de Inspectii Tehnice Periodice si diagnosticarea starii de functionare a autovehiculului.

Transevren se diferentiaza prin:
•       servicii de calitate;
•       preturi mici;
•       termene de finalizare scurte;
•       dotari tehnice moderne;
•       personal calificat;
•       program de lucru flexibil.

închirieri macarale

Transevren ofera spre inchiriere automacarale de tipul: ADK 12,5 T,și MAN 16 T. Toate utilajele sunt manevrate de operatori permanenti, instruiti sa respecte standardele de calitate si siguranta in domeniu. Aceste macarale sunt puternice, compacte si usor de manevrat, fiind prevazute cu tehnologie ultramoderna, care indeplineste cerintele de functionare atat in ceea ce priveste deplasarea, cat si static, pe santierele de constructii de orice fel.

Open chat